אנחנו דואגים לטפל בשוקולד

כבר מרגע שפולי הקקאו נקצרים

מהרגע שפולי הקקאו נקצרים על ידי חקלאים עצמאיים בשלל מדינות בעולם, הולי קקאו ממשיכים לטפל בו לאורך כל הדרך , החל משלבי יציקת הקקאו וקירורו עד הרגע שבו הוא נהפך להיות טבליית השוקולד האיכותית והמפנקת שלנו שאתם רואים בחנויות.

התהליך היסודי והאינטימי שהשוקולד עובר תחת ידינו מאפשר מעקב קרוב על כל תהליך הייצור שלו. מעקב איכותי כזה גורם ליצירת שוקלד ברמה גבוהה בהרבה מזה של ייצור שוקולד סטרנטדי ורגיל.

שלב 1
מפגש אישי עם חקלאי הקקאו בכל רחבי העולם

אנו נוסעים באופן אישי לפגוש את החקלאים שאיתם אנו עובדים כדי ללמוד מהם את הסודות הקסומים של הקקאו. אנו מבצעים מחקר מקיף ומעמיק על מנת למצוא חקלאים מקומיים שהינם בעלי הידע והנסיון הרב ביותר. חשוב לנו לדעת שפולי הקקאו איתם אנו עובדים גודלו בידיים המקצועיות והטובות ביותר.

שלב 2

קציר הקקאו

אנו מוודאים כי פולי הקקאו שלנו גודלו על ידי עובדים שקיבלו שכר הגון והועסקו בסביבת עבודה נעימה וטובה.

שלב 3
תסיסה וייבוש

פולי הקקאו עוברים מגוון תהליכי תסיסה גאוניים שפותחו בידי מומחי קקאו מהטובים בתחומם.

שלב 4

אריזה ומשלוח

אנו אורזים את פולי הקקאו בזהירות רבה ובטיפול קפדני ושולחים אותם אל דרכם הארוכה לארץ הקודש.

שלב 5
קלייה וניפוי

אנו מפרידים בין פולי הקקאו לבין חומרים טבעיים אחרים שנאספו בתהליך הקצירה. בהמשיך התהליך, אנו קולים אותם בעדינות על מנת להפיק מהם ארומות וטעמים מובחרים. לאחר מכן, אנו מנפים את הפולים על ידי הפרדת הקליפה החיצונית שלהם וכך הפולים מתקדמים שלב נוסף בתהליך היצור העדין שלהם לעבר השוקולד המושלם.

שלב 6

טחינת הפולים וזיקוקם

פולי הקקאו הגולמיים נטחנים ומעורבבים עם סוכר טבעי. לאחר מכן, הפולים נטחנים בשנית עד לכדי יצירת מרקם עדין המוכן ליציקה.

שלב 7

חימום

הקקאו המשובח מחומם כעת ומקורר שוב ושוב בכדי להופכו לקקאו מוצק ומעוצב.

שלב 8

אריזה

אנו יוצקים את הקקאו האיכותי לחפיסות ושולחים אותו ללקוחותינו הנאמנים שבאמת מבינים בשוקולד ואוהבים את השוקולד שלהם ברמה הגבוהה ביותר, מהחקלאי לצרכן

תיהנו מהסרטון הקצר שלנו שמראה כיצד אנו מכינים את השוקולד שלנו, מהחקלאי לצרכן

הערכים שלנו